Home

Tijsterman advocaten  is een laagdrempelig advocatenkantoor dat is gevestigd in Uithoorn. Wij  leveren  juridisch maatwerk van hoog niveau aan particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Tijsterman advocaten geeft transparante adviezen waar dit kan en voert gerechtelijke procedures wanneer dit nodig is.

Tijsterman advocaten werkt oplossings- en servicegericht en streeft naar een persoonlijke en duurzame relatie met haar cliënten. Vooral voor ondernemers is dit van belang. Tijsterman Advocaten maakt zich snel de ins- en outs van uw bedrijf eigen, waardoor er sneller gehandeld kan worden en uw belang optimaal wordt behartigd.

Om de cliënten op een juridisch hoogwaardige manier bij te staan, zijn wij lid van de specialisatievereniging vFas en gecertificeerd echtscheidingsbemiddelaar/mediator en aangesloten bij de mediators federatie en als zodanig ook ingeschreven bij de rechtbank Amsterdam en de Raad voor Rechtsbijstand.

 

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: 
Mr P. Tijsterman staat geregistreerd op de rechtsgebieden
-Algemene Rechtspraktijk
-Personen en Familierecht 
 
Mr K. Tijsterman staat geregistreerd op de rechtsgebieden
-Algemene Rechtspraktijk
-Personen en Familierecht
 
Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.